Sapevi che il sistema alimentare è andato in frantumi?

Il sistema alimentare è rotto. Negli ultimi anni diete su misura hanno aiutato pochi eletti a vivere in modo piu’ sano, ma tutti quanti meritano di poter accedere ad un’alimentazione personalizzata, arricchita con nutrienti in grado di risolvere i problemi del microbioma. La sfida è enorme, occorre un cambio di marcia: intolleranze ed allergie stanno rendendo la vita difficile a un numero sempre maggiore di persone in tutto il mondo.

Fortunatamente ci sono buone notizie! Nutrienti chiave per il nostro benessere, fibre e polifenoli, saranno presto accessibili a tutti. Tamu Group, societa’ singaporeana antesignana nell’innovazione delle tecnologie agricole ed alimentary,
presentera’ nuovi prodotti “alla portata di tutti”, al prossimo Future Food Tech Show, il 21-22 marzo a San Francisco. Questo evento internazionale riunirà brand in primo piano nel settore F&B, innovazione, agri-food tech. Impreditori, investitori e influencers parleranno delle soluzioni possibili oggi, dale proteine alternative all’Intelligenza artificale, dale fibre ai polifenoli, in sostituzione dello zucchero raffinato e di prodotti chimici che stanno rovinando la nostra salute.
Il tema per il 2019 è Collaborazioni trasformative per rivoluzionare l’ecosistema alimentare. Dalla nutrizione personalizzata, canali di distribuzione alternativi e AI, alle proteine vegetali e al ruolo del cibo in salute.

—————————————————–

The food system is broken, did you know it?

In the past years tailored diets helped niche markets to live healthier, but today we all need a personalized nutrition, ideally enriched with microbiome’s solutions. The challenge is huge, a change is urgent: intolerances and allergies are creating troubles to a growing number of people worldwide.

Good news! Key nutrients as fibers and polyphenols will be accessible to everyone soon. The Singaporean agri-processing company Tamu will present innovative trailblazing products at the upcoming Future Food Tech Summit, on 21-22 March 2019 in San Francisco (USA). This international event will be bringing together food brands, entrepreneurs and investors to showcase solutions, share ideas and create new alliances.
The theme for 2019 is Transformative Collaborations to Revolutionize the Food Ecosystem. From personalized nutrition, alternative distribution channels and AI, to plant-based proteins and the role of food in health.

A 60 strong speaking faculty will define the most effective routes to market and the collaborative partnerships needed to scale innovation and drive the sector forward.

Among the speakers, Tamu Group’s Chief Technical Officer Jonathan Middis. Dr Middis is a food & beverage technology expert with over 20 years of experience at the cutting edge of R&D in multinational corporations and specialist industry groups.

“Tamu is disrupting the trend by providing scalable solutions that combine science with nutritious natural ingredients and products”, anticipates Dr Middis -. Five10Fibre is a key nutrient of concern for health improvements, this is the perfect timing to improve customer’s gut health and the body’s microbiome”.

Follow Future Food Tech Summit to discover what science is doing and how we can monetize innovation and disruption in a personalized nutrition space. We have reached a tipping point. The microbiome, digital health, DNA and blood testing are all potential gamechangers, but where should we expect to be in the next five years with these technologies? How do we take personalized nutrition and make it fit within a CPG model?

More details here:
https://bit.ly/2DAcRpp @foodtechinvest

 

 

(Valentina Righi - BOOP.NEWS)

Questo sito utilizza i cookie per assicurarti una migliore navigabilità. Leggi le condizioni sul trattamento dei dati personali.

Accetto